MONGE AS er et maler- og byggtapetsermesterfirma i Tønsberg med fokus på kvalitet

Materialer og håndverk skal oppfylle dine krav til kvalitet. Beskrivelser og avtaler skal ivareta dine interesser. Du får profesjonell bistand ved fargesetting. Det inngås avtale om tid, pris og kvalitet. Du får kvalitetsgaranti – økonomisk garanti. Vi tar på oss oppdrag fra privatpersoner, entreprenører og industri – hovedsakelig i Tønsberg og omegn.

MONGE tilbyr

• Sakkyndig rådgivning, utarbeidelse av tilstandsrapport og beskrivelser
• Bindende pristilbud
• Fagmessig håndverk
• Ferdigstillelse til avtalt tid

Ekstra trygghet

MONGE AS har mesterbrev og er registert i Mesterregisteret. Dette sammen med vår brede erfaring gir trygghet til deg som kunde, og din garanti for at vi leverer arbeid av høy kvalitet.

Ved å velge en uorganisert håndverker har du ikke samme garanti for at han utfører et faglig forsvarlig arbeid, at han eksisterer etter at jobben er gjort eller at han har de nødvendige forsikringer.

Referanser

MONGE AS utfører generelt malerarbeid for bla. flg. byggmestre / entreprenører:

• Byggmester Rune W. Johansen
• Bygningsfirma Knut O. Varpe
• Byggentreprenør Andersen & Bakke

Vi har mange fornøyde privatkunder som har brukt/ bruker oss gjentagende ganger. Nedenfor ser du et lite utvalg av disse.

Malerne hos MONGE er hyggelige og omgjengelige, og leverer flott arbeid. De gir meg også god oppfølging ved spørsmål i etterkant. Per Einar Bårde, Eik Full oppussing av enebolig

Hos MONGE føler jeg at jeg blir godt ivaretatt. De er pålitelige og leverer alltid avtalt arbeid til avtalt pris. Anbefales på det varmeste. Erik Lauritsen, Presterødåsen Full oppussing av enebolig

Uforpliktende tilbud

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud. Ring oss eller send oss en forespørsel via skjemaet her. Vi ser frem til å høre fra deg.

Telefon

930 99 225

E-post

Vennligst benytt kontaktskjemaet her på siden

Kontaktskjema